E24

E24 RSS
E24 RSS
  1. Det skal bli mye dyrere strøm fremover, ifølge Tibber. Deres nye, utskjelte fakturamodell skaper trøbbel for kunder inn i julestria.
  2. Marina Silva kan igjen bli klima- og miljøminister i et av verdens største utslippsland. I et intervju med E24 sier miljøforkjemperen at hun ønsker å forhindre all avskoging og at hun vil endre Brasils oljeselskap.
  3. Myndighetene i Moskva sier lørdag at de ikke vil akseptere pristaket på olje som EU- og G7-landene samt Australia er blitt enige om.
  4. Flere land med stor produksjon av plast og olje er negative til en internasjonal avtale med tydelige krav for å stanse plastforurensing.
  5. En håndfull byer har billige nok boliger til at en enslig under 30 år kan kjøpe den. Én ting gjør disse byene unike.
  6. Turistene er tilbake på Tromsøs hoteller, som har priser og belegg langt over resten av landet.
  7. Verken Arbeiderpartiet eller Høyre er i stand til å møte forskjellskrisen vi nå ser, mener Rødt-leder Bjørnar Moxnes.
  8. PATERSON (E24): Nijeer Parks (35) satt i fengsel i ti dager etter at et dataprogram plukket ham ut som gjerningsmannen bak et grovt tyveri. Men 35-åringen var aldri på åstedet.
  9. Regjeringspartiene og SVs budsjett er ikke nok til å hindre at flere blir sittende fast i fattigdom, advarer sosialarbeidernes fagforening.
  10. Elon Musk sier Twitter fortsatt deltar i et initiativ for å fjerne innhold knyttet til terror og ekstremisme, ifølge Frankrikes president Emmanuel Macron.

Kontakt oss:

© Koordinatoren. Online since Nov. 17. 1998.