VG

Siste nytt fra VG. Alt innen nyheter, sport og underholdning :: Innenriks, Utenriks
Siste nytt fra VG
  1. I to døgn lette store styrker etter Athena Strand (7) som forsvant fra oppkjørselen sin i Texas, USA. Fredag ble syvåringen funnet drept.
  2. Angela Linstad (21) er historisk. Nå har hun bestått landets første høyskoleeksamen for personer med utviklingshemming.
  3. Tørke og avskoging setter dyrene i livsfare. Nå skal naturen få sin egen «Parisavtale» til jul.
  4. Lars ble dømt for å ha begått et drap med vilje. Først nektet Høyesterett å behandle saken, men nå har de ombestemt seg.
  5. De som ikke alt har gjort det: Finn frem votter, stillongs og lue. De neste dagene kommer vinterkulden krypende ned mot et tosifret antall minusgrader.
  6. Området rundt Kharkiv er blant stedene i Ukraina som har kjent mest på krigen. Likevel vil ikke Victoria Oseme (27) forlate byen, og nå har landet fått en stor plass i hjertet hennes.
  7. Fredag ble en palestiner skutt på åpen gate på den okkuperte vestbredden i Palestina. Imidlertid strides det om hva som var forløpet til hendelsen.
  8. Den norske rap-pionéren har gått bort. – Et av de beste menneskene jeg har møtt, skriver manager Leo Ajkic.
  9. Kamelen Nazaa'a viftet med de lange øyevippene og viste fram et tannrikt smil da hun ble kåret som vinner av en skjønnhetskonkurranse for kameler i Qatar.

Kontakt oss:

© Koordinatoren. Online since Nov. 17. 1998.